Færdselsulykke på Thyholm: To personer er fortsat i kritisk tilstand

Et ældre ægtepar er fortsat i kritisk tilstand, efter de lørdag var impliceret i en færdselsulykke, hvor de kørte frontalt sammen med en minibus.

To personer i fortsat i kritisk tilstand.
To personer i fortsat i kritisk tilstand.
Foto: Presse-Fotos.dk / Ritzau Scanpix

Et ældre ægtepar er fortsat i kritisk tilstand efter gårsdagens færdselsulykke ved Odby nord for Struer. Det drejer sig om en 78-årig mand og en 77-kvinde fra Odder, som begge er indlagt på Skejby Sygehus.

I alt 13 personer var impliceret i ulykken, og i går kom det frem, at tre personer var i kritisk tilstand. Men nu retter Midt- og Vestjyllands Politi den oplysning.

- Der er sket en misforståelse i kommunikationen, så det er en fejl. Den tredje har ikke været i kritisk tilstand på noget tidspunkt, siger Ralf Høgedal, som er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Personbilen kørte i forkerte bane

Bilen og minibussen kørte frontalt sammen omkring klokken 11:15 lørdag formiddag. Minibussen var på vej nordpå, og personbilen var på vej sydpå, da de kolliderede.

- Noget tyder på, at det er personbilen, der er kommet over i den anden vejbane. Hvad det skyldes, ved vi ikke endnu, siger Ralf Høgedal, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands politi. 

I minibussen var en gruppe på 11 udlændinge i 20’erne, som bor i Danmark i forbindelse med et uddannelsesophold. De blev alle tilset efter ulykken, men er ifølge vagtchefen sluppet med overfladiske skrammer.