Minibus og personbil kørt sammen på Thyholm: Flere i livsfare

En ulykke er lørdag formiddag sket nord for Struer. Flere er i livsfare, mens andre er blevet lettere kvæstet.

Opdateret klokken 19:24

En minibus er lørdag formiddag kørt sammen med en personbil ved Odby nord for Struer. Der er tale om et "alvorligt færdselsuheld" med flere tilskadekomne - tre personer er i livsfare.

quoteDet tyder på, at minibussen er på vej nordpå, og at personbilen med de to passagerer er på vej vestpå. De to køretøjer er kørt frontalt ind i hinanden.

Daniel Hangaard, indsatsleder, Midt- og Vestjyllands politiet

Føreren af personbilen, en ældre mand, er blevet fløjet med lægehelikopteren til Skejby, og hans medpassager, en ældre kvinde, og en person fra minibussen er blevet kørt på traumecenter i Herning.

- Alle de andre involverede er blevet sendt til tjek på sygehusene i Herning og Holstebro. De skal kontrolleres for ikke livstruende skader, siger Daniel Hangaard, indsatsleder, Midt- og Vestjyllands politiet.

Formentlig personbilen, der var skyld i ulykken

Bilen og minibussen kørte frontalt sammen ved 50,7-kilometerstenen omkring klokken 11.15. 

I minibussen var en gruppe på 11 unge udlændinge, som alle bor i Danmark i forbindelse med et uddannelsesophold. De 11, som alle er i tyverne, var på vej på en udflugt.

- Det tyder på, at minibussen er på vej nordpå, og at personbilen med de to passagerer er på vej sydpå. De to køretøjer er kørt frontalt ind i hinanden, siger Daniel Hangaard, indsatsleder, Midt- og Vestjyllands politiet.

I løbet af eftermiddagen har en bilinspektør været på stedet for at undersøge, hvad der skete. 

- Noget tyder på, at det er perosnbilen, der er kommet over i den anden vejbane. Hvad det skyldes, ved vi ikke endnu, siger Ralf Høgedal, som er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands politi. 

På grund af ulykken har vejen været spærret store dele af eftermiddagen. Klokken 15:40 var den ryddet og igen åben for trafik. 


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien 112.