Cronhammar leverer bestik og tallerkner til restaurantkæde

Hos A Hereford Beefstouw lancerer man på mandag nyt service, som skal rulles ud på alle restauranterne. Designeren er Ingvar Cronhammar.

Det er ellers kunstneriske skulpturer, som den Herningbaserede kunstner Ingvar Cronhammar er kendt for, men nu har han kastet sig over et nyt eventyr. 

Kunstneren er blevet ansat til at designe nyt service til A Hereford Beefstouw. Bestikket blev officielt indviet på Hereford-restauranten i Skive mandag eftermiddag. 

Servicet, der er designet af Ingvar Cronhammar, skal tages i brug i alle kædens restauranter. 
Servicet, der er designet af Ingvar Cronhammar, skal tages i brug i alle kædens restauranter. 
Foto: Kristian Brønsbæk

Ingvar Cronhammar har længe tænkt over, om hans evner kunne bruges i designverdenen, og er glad for at få prøvet det af. 

- Jeg syntes simpelthen, at det kunne være interessant at se, om de erfaringer, jeg har gjort mig på det skulpturelle plan, kunne omsættes til noget af værdi på designområdet, siger Ingvar Cronhammar til TV MIDTVEST. 

Det kunne det tydeligvis, for nu er servicet blevet taget i brug hos restaurantkæden. For direktøren hos A Hereford Beefstouw er det også rigtig spændende. 

- Det er at bede om problemer, men det er også at bede om noget særligt, unikt og specielt, siger Lars Damgaard, der er administrerende direktør hos A Hereford Beefstouw. 

Ingvar Cronhammar har tidligere designet flere forskellige bænke, og han har også designet en bordlampe, der snart rammer hylderne. 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Kultur.