Pape: Torstens resultater vigtigere end Ulriks medaljer

Hvis man ser bort fra Ulrik Wilbeks bedrifter på håndboldbanen, har Søren Pape stor fidus til Torsten Nielsen, når man kigger på hans politiske resultater.

Søren Pape har i denne weekend været på charmeoffensiv i Bjerringbro sammen med de Konservatives borgmesterkandidat, Torsten Nielsen. Og han har stor fidus til ham.

- Jeg håber virkelig, det her handler om Viborg Kommune og den førte politik - den udvikling, der er sket. Jeg håber da, at det er mere vigtigt, end hvilke medaljer folk har hentet hjem engang. Hvis det skal være fair play og handle om indhold, synes jeg, at vores nuværende borgmester står rigtig godt i det ræs, forklarer justitsministeren.

Søren Pape var selv borgmester i Viborg Kommune fra 2010 til 2014, hvor han blev formand for de Konservative og i stedet rykkede til Christiansborg.

quoteJeg håber da, at det er mere vigtigt, end hvilke medaljer folk har hentet hjem engang.

Søren Pape

- Torsten har taget over, og han har virkelig gjort det godt med opgaven, og der sker så mange gode ting i vores kommune i øjeblikket. Derfor er det vigtigt for mig, at det her valg gerne må handle om, hvad der er sket og hvilke visioner man har. Det vil jeg gerne ud og bakke op om, siger Søren Pape.

TV MIDTVEST har forsøgt at få en reaktion fra Ulrik Wilbek på Søren Papes udtalelser.

Tema

Kommunalvalget 2017


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Politik.