Fotovognen: Her er de sjoveste øjeblikke

Syv af de helt små samfund har fået besøg af Fotovognen. Her er de allersjoveste øjeblikke fra reportageprogrammet.

Alt kunne sådan set ske, da reportageprogrammet Fotovognen blev sat i søen. Værterne Anders Toft Bro og Vibeke Nipper satte sig nemlig ind i TV MIDTVEST-bilen sammen med fotograf Line Morell Holm. Sammen satte de kurs mod en af de helt små byer i området - og det uden at have lavet aftaler på forhånd. 

Målet var at skildre de små lokalsamfund. Og det blev til et program med masser af overraskelser, grin og åbne mennesker. 

JULEKALENDEREN

- Jeg synes, det er utroligt så tillidsfulde , de folk vi møder er. Sidedøren går op, de får et kamera lige op i ansigtet og giver os alligevel de mest spændende fortællinger, siger fotograf Line Morell Holm. 

Anders Toft Bro stemmer i. 

- Jeg elsker det uformelle ved programmet. De folk vi møder stiller sig ikke an – og går ikke af vejen for at give os et ærligt svar, siger han. 

Sammen med Vibeke Nipper er han endt i en perlerække af uventede situationer. Blandt andet på besøg hjemme hos en kvinde, der er utilfreds med hans præstation som vært i et af programmerne.

- Det er så sjovt at arbejde sammen med Anders. Jeg elsker hans underspillede humor og underfundige blikke, når han gør nar af mig – og det gør han tit. Jeg tror aldrig, jeg har grinet så meget på arbejde, siger Vibeke Nipper.

Se hvad der fik dem til at grine i det eksklusive sammenklip øverst i artiklen. 

Se alle afsnit af Fotovognen i serie-universet ved at klikke her. Glæd dig også til en særlig julespecial fra Fotovogn-holdet, der har premiere på tvmidtvest.dk og i TV den 20. december. 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.