Ny direktør for Hummel bor i Ikast

​Allan Vad Nielsen har en stor opgave foran sig.

Han er fra Bording, men nu bor han i Ikast.

Det er i sig selv ikke nødvendigvis noget særligt, men manden vi taler om hedder Allan Vad Nielsen, og han har lige sagt ja til en stor stilling.

Han skal nemlig være direktør i megabrandet Hummel. Han kommer fra en stilling i Bestseller, hvor han har været ansat de sidste 15 år, og hvor han siden marts har været med i den globale topledelse i koncernen, hvor han har haft ansvaret for markederne i Storbritannien, Irland, USA og Canada. Det skriver Herning Folkeblad.

- Det er jeg selvfølgelig glad for og stolt over, og jeg har brugt 15 år på at gøre mig fortjent til stillingen. At timingen så er lidt uheldig, er jeg ked af på Bestsellers vegne, fortæller den 41-årige nyudnævnte direktør til Herning Folkeblad.

Stort arbejde foran sig

Da Allan Vad Nielsen fik tilbudt jobbet, så vidste han, at han blev nødt til at sige ja til det.

- Alt det, jeg godt kan lide arbejdsmæssigt og privat, er forenet i det her job. Sport og fodbold har været en stor del af mit liv og er det for vores børn. Derudover handler det om international handel og lederskabet, og at det er samlet i ét job, synes jeg helt personligt er rigtigt fedt, fortæller han til Folkebladet.

Hummels omsætning ligger i øjeblikket på lige under en milliard kroner, og det skal gerne fordobles i løbet af de kommende år. Det skal blandt andet ske ved at udvide internetsalget.

Allan Vad Nielsen tiltræder stillingen som administrerende direktør den 1. august 2017 og vil arbejde ud fra hovedkontoret i Aarhus.