Knivstikkeri i Ikast: Politiet efterforskede hele natten

Én person er svært tilskadekommen efter at være blevet stukket ned sent fredag aften. En anden er også bragt på sygehuset.

Politiets teknikere var fredag nat til stede ved McDonalds i Ikast.
Politiets teknikere var fredag nat til stede ved McDonalds i Ikast.
Foto: SpotFoto
Opdatering

20-årig mand anholdt og sigtet

En 20-årig mand fra Ikast er lørdag middag blevet anholdt og sigtet for drabsforsøg.

Manden blev anholdt på Navervej i Ikast under en større politiaktion med kampklædte betjente lørdag.

Læs mere her.

  Midt- og Vestjyllands Politi blev fredag aften omkring klokken 22 kontaktet af en mand, som var blevet udsat for knivstik i Ikast. 

  Det skriver politiet i en pressemeddelelse lørdag formiddag.

  Her fortæller politiet, at to mænd fredag aften er kommet til skade som følge af knivstik. 

  - Der er én svært tilskadekommen mand, som er fløjet til Skejby på hospitalet, og som nu er ved at vågne op, og så er der også én anden mand, som har fået et enkelt knivstik under episoden, fortæller Hans Roost, der er politiinspektør ved Midt- og Vestjyllands Politi. 

  Ikke stukket ned ved McDonalds

  Billeder fra en parkeringsplads ved McDonalds i Ikast viser, at både politi, ambulance, lægehelikopter og kriminalteknikere var til stede i nærheden af restauranten natten til lørdag. 

  Men det er ikke gerningsstedet, fortæller Hans Roost. 

  - Den forurettede ringer fra McDonalds' parkeringsplads, men vi er ret sikrer på, at han ikke er kommet til skade der, siger politiinspektøren. 

  - Vi har brugt natten på at finde frem til gerningsstedet, eller gerningsstederne, i Ikast, og brugt kriminalteknikere og hunde til det. Det er vi ikke færdige med endnu, så det svært at sige præcis, hvor det er foregået, forklarer han. 

  Knivstukket mand er indlagt

  Klokken 23.12 lettede en lægehelikopter fra parkeringspladsen ved siden af McDonalds, og politiet bekræfter i en pressemeddelelse, at manden, som er blevet stukket med flere knivstik i øjeblikket er indlagt. Derfor har en afhøring ikke været muligt, skriver politiet. 

  0:43
  En lægehelikopter lettede fra en parkeringsplads i nærheden klokken 23.12 fredag aften. Video: Pressefotos og Privatfoto/Hugo Lørup Christensen.


  Afspærrede Sønderparken 

  Et andet sted i Ikast var politiet også til stede natten til lørdag. 

  En del af boligområdet Sønderparken var ligeledes spærret af, og flere politibiler og patruljer med hunde, samt kriminalteknikere var til stede i området. 

  Det viser billeder fra Sønderparken i Ikast fredag nat. 

  Ingen anholdte i sagen

  - Midt- og Vestjyllands Politi har arbejdet med efterforskning natten igennem. Der er iværksat en gerningsstedsundersøgelse med kriminalteknikere, ligesom politiet foretager afhøringer og andre efterforskningsskridt, skriver politiet videre i pressemeddelelsen, og tilføjer, at der på nuværende tidspunkt ikke foretaget nogen anholdelser i sagen. 

  Artiklen opdateres...