FCM Håndbold slår Odense i topopgør

En stærk anden halvleg skaffede FCM Håndbold en sejr på 24-17 over Odense i kvindernes bedste håndboldrække.

Arkivfoto af FCMs træner Kristian Kristensen.

Det der på papiret så ud til at blive en tæt kamp, endte med en klar sejr på 24-17 til FCM Håndbold, som i dag tog imod Odense Håndbold.

Topopgøret i kvindernes bedste håndboldrække startede med en tæt første halvleg, og efter en halv times spilletid stod der 10-10 på tavlen. Efter pausen begyndte midtjyderne dog at trække fra land.

Selv om de to hold ligger tæt i ligaen, så kunne fynboerne i dag ikke følge med FCM, som godt ti minutter inde i anden halvleg havde etableret en føring på fem mål. Det skulle blive for stor en opgave for Odense at hente.

Pytlicks tropper kom aldrig i nærheden af at lukke hullet, men måtte tværtimod se FCM trække yderligere fra til slutresultatet 24-17. Dermed kunne FCM-træner Kristian Kristensen se sit hold hente den fjerde sejr i træk i ligaen, hvor der kun er to point op til førerholdet, København Håndbold.