Fans bløder med FC Midtjylland

Selvom FC Midtjylland mangler gode resultater, så bakker fangruppen Black Wolves stadig op om klubben.

Der blev uddelt småkager og kaffe til de mere end 100 fans der lørdag overværede træningen hos FC Midtjylland. Regnen silede ned, men det holdt ikke fansene væk. Og de bliver på tilskuerrækkerne, selv om klubben på det seneste ikke har leveret gode resultater.

- Der er stadig fuld opbakning til projektet, selvom det er svære tider vi går igennem i øjeblikket, sagde Peter Ross, der er medlem af bestyrelsen hos fanklubben Black Wolves.

Kærligheden er konstant

For at vise deres opbakning blev fansene på sidelinjen under hele lørdagens træning hos FC Midtjylland i Ikast. Og spillerne fik overrakt et brev, hvor Black Wolves giver udtryk for, at deres kærlighed til klubben er konstant.

- I det brev står der jo, hvad det handler om det hele, og det vigtigste er, at vi ved, at de er fuldstændig bag os i stedet for at stå og buhe af os, sagde anfører Kristian Bak Jensen

10 procent ekstra

Dagens udmelding om fuld opbakning kan få positive konsekvenser for FC Midtjyllands kamp mod OB søndag. Her mener Kristian Bak Jensen, at fanklubben kan få afgørende betydning:

- Hvis de er lige sådan i morgen til kampen, som de er i dag til træningen, så kommer det i hvert fald til at betyde 10 procent ekstra fra os spillere, siger Kristian Bak Jensen.

Kampen mod OB spilles søndag d. 21. oktober på hjemmebane.