Evangelist: Vildkildegård solgt på auktion

Den religiøse bevægelse Evangelists jyske hovedsæde i Arnborg blev fredag solgt på auktion for 3,4 millioner kroner. Hovedsædet skal laves om til kursusejendom med heste.

Den kristne bevægelse Evangelists jyske hovedsæde i Arnborg, Vildkildegård, var fredag på tvangsauktion.

Højeste bud på den omstridte gård kom fra en privat mand fra Harlev. Han bød 3,35 millioner kroner. Vildkildegård og en grusvej til gården var længe et stridspunkt mellem Evangelist og naboerne i Arnborg.

Ejerne af ejendommen Mira-Maria Knudsen og Nick Kragelund Knudsen fra Evangelist brugte blandt andet Vildkildegård som et behandlingshjem. Der var en gæld på omkring 4 millioner kroner i ejendommen.

Aftale efter auktion

Kreditorerne brugte deres mulighed for at kræve en ny auktion, da de ikke kunne få deres tilgodehavender dækket i første omgang. Men i løbet af en halv time var der lavet en aftale mellem kreditorerne og manden med det højeste bud. Dermed er Vildkildegård officielt solgt. Ingen af parterne ønsker at oplyse den endelige købspris, men i følge TV/MIDT-VESTs oplysninger, ligger den formentlig på 3,4 millioner kroner.

Køberen fra Harlev vil nu omdanne det religiøse hovedsæde til kursuscenter med heste. Her er det meningen at erhvervsledere i fremtiden kan komme på kursus i lederudvikling. Meningen er så, at de skal få hesten til at samarbejde.