Viborg-kvinder knuser TTH og fortsætter flot 2020-stime

Viborg snuppede den fjerde sejr på stribe og avancerede til tredjepladsen i kvindernes håndboldliga.

Carin Strömberg, der her ses på arkivfoto, var sammen med  Ida-Marie Dahl nogle af VHK's store profiler i kampen mod TTH.
Carin Strömberg, der her ses på arkivfoto, var sammen med Ida-Marie Dahl nogle af VHK's store profiler i kampen mod TTH.

Håndboldkvinderne fra Viborg HK har fået en glimrende begyndelse på 2020. Mandag aften blev det således til den fjerde ligasejr ud af lige så mange mulige i kalenderåret.

Det var endda en sejr af de helt store, da udekampen mod TTH Holstebro blev vundet med hele 35-18 efter føring på 19-8 ved pausen.

Sejren sender Viborg op på en tredjeplads i ligaen med 25 point for 17 kampe. Kun Team Esbjerg og København har flere med henholdsvis 31 og 26 point.

Nederlaget var TTH's tredje i træk, og holdet ligger fjerdesidst med bare otte point.

28:17
SE OGSÅ: Den svære favorit-disciplin.Hvorfor vader storfavoritterne ikke hen over de små hold i dameligaen? En cheftræner vil nu gøre op med den tendens. Der skal stilles større krav til spillerne.

Viborg var i teten fra starten af kampen, og det trak op til en afklapsning, da Viborg vekslede 1-1 til føring på 7-1.

Hjemmeholdet kunne blot se til, og den første tocifrede føringsmargen faldt ved 16-6.

Særligt Carin Strömberg og Ida-Marie Dahl var hårde ved modstanderne i første halvleg, hvor de begge nettede seks gange.

Viborg lagde for i anden halvleg med at score de tre første mål, og da nåede føringen op på 22-8, inden TTH kom i gang og reducerede til 12-23 og senere 16-26.

Spænding om udfaldet måtte man dog kigge meget langt efter. For i stedet øgede Viborg igen og ændrede 27-17 til 34-17 med syv scoringer i træk. Det endte også med en sejr på hele 17 overskydende mål.