TTH Holstebro holder teambuilding-dag på stranden i Struer

Herrehåndboldholdet har seks nye spillere i truppen, og oven i hatten er cheftræneren også ny. Derfor er den årlige teambuildingtur ekstra vigtig.

Håndboldhal og harpiks blev i dag byttet ud med hav og kajak, da TTH Holstebro lavede teambuilding. Foto: Caroline Siegumfeldt / TV MIDTVEST

De er vant til harpiks på hænderne og trægulv under fødderne, men onsdag er herrerne fra håndboldholdet TTH Holstebro ude af deres rette element, da de som en teambuildingøvelse er blevet sat til at spille kajakpolo.

Læs også TTH-spillere går ned i løn - skal hjælpe med at redde klubben

- Det her det handler om, at vi griner lidt sammen og laver noget anderledes sammen. Disciplinen kajak er svært for dem, kan jeg se, så det her med balancen er også en god træning, siger Søren Hansen, der er holdets nye cheftræner.

Han fortæller også, at det er vigtigt at få rystet holdet sammen, så de kender hinanden bedst muligt, hvis sæsonen bliver svær.

Det var ikke alle, der var lige søstærke og flere måtte en tur i baljen, men på trods af vådt tøj var der grin og god stemning blandt spillerne.

Koldt og godt

Det var ikke bare vandet, der var vådt, for der faldt også regn på spillerne, mens de var på land. Men trods regn og kulde var både nye og gamle spillere glade for arrangementet.

Læs også TTH Holstebro-fløj spiller stor kamp for Danmark ved EM

- Det var rigtig sjovt. Det var lige lidt vådt og lidt koldt til at starte med, men da man fik lært båden og vandet at kende, så var det rigtig sjovt, fortæller venstrefløjen Magnus Bramming.

Han har været på holdet siden 2012, og udover TTH Holstebro spiller han også for herrelandsholdet. Han tror, det er godt for holdet at mødes uden for banen, så de nye spillere kan komme godt ind i truppen.

- Jeg tror, det er en god måde at komme ind på holdet og lære de andre lidt bedre at kende også på en anden måde. Vi er rigtig meget sammen på håndboldbanen, så der kender man godt de andre, hvordan de spiller og sådan, men det her giver nogle andre kompetencer, tror jeg, fortæller Aaron Mensing, der er nye mand i klubben.

Om teambuildingen har båret frugt, kan holdet teste torsdag, når de møder Aalborg Håndbold i en træningskamp.

02:00

TTH Holstebro har fået seks nye spillere og træner. Hele holdet blev derfor sendt ud på teambuilding hos Struer Kajak Klub.

Luk video