TTH-spillere går ned i løn - skal hjælpe med at redde klubben

TTH Holstebro er fortsat presset økonomisk, og nu går spillere og medarbejdere fem procent ned i løn for at hjælpe klubben.

Den 32-årige stregspiller Christoffer Cichosz og kollegaerne i TTH Holstebro er klar til at give en ekstra hånd - eller i hvert fald lidt luft i klubbens økonomi.

Spillerne går sammen med medarbejderne fem procent ned i løn i den kommende sæson.

- Som professionel idrætsmand er det ikke normalt at gå ned i løn. Men vi ser jo mange af vores sponsorer, som afskediger medarbejdere, mens andre går ned i løn. Derfor er det oplagt for os at være med til at sikre klubben sportsligt og økonomisk, siger Christoffer Cichosz.

Lønnedgangen giver sammen med nye initiativer TTH Holstebro en samlet besparelse på 1,2 millioner kroner.

Stolt over de ansatte

Det betyder, at klubben undgår fyringer og er samtidig med til at sikre et stærkere udgangspunkt, for coronakrisen har givet økonomiske udfordringer.

- Da flere af vores trofaste samarbejdspartnere er økonomisk hårdt ramt af Corona krisen, forbereder vi os med dette initiativ på en nedgang i indtægter. Derfor er jeg stolt over, at en samlet medarbejdergruppe både er klar til en kollektiv lønnedgang og en ekstra indsats for at støtte klubben, siger TTH-direktør John Mikkelsen og fortsætter:

- Det betyder meget for os som klub og fortæller alt om medarbejdernes hjerte for klubbens eksistens og udvikling.

Ud over at gå ned i løn handler de nye initiativer om at inddrage spillerne mere i salgsarbejde, nye måder at sælge på samt besparelser på en række områder.

For nylig forlængede Magnus Bramming med en rekord lang 5-årig kontrakt. Også den er omfattet af lønnedgangen i den kommende sæson.

- Det er et stærkt signal, at en markant profil tror på klubben trods lønnedgang. Det giver ekstra tro på vores set-up, siger direktøren.

På grund af økonomiske udfordringer siger TTH Holstebro fra 1. juli farvel til klubbens ligakvinder, som fremover skal høre under HH90 og spille sine hjemmekampe i Idrætscenter Vest.

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.