Tabte med 12, men gik videre

Team Tvis Holstebro smed næsten en 13 måls føring i returopgøret på udebane mod Issy Paris. En reducering til 20-32 til sidst sikrede kvalifikation med et enkelt mål til semifinalen i EHF Cuppen.

En halvdårlig drøm. Sådan beskriver Team Tvis Holstebros cheftræner, Niels Agesen, fredagens 20-32 kvartfinale-nederlag ude mod Issy Paris i EHF Cuppen.

- Jeg synes, jeg har prøvet en del som træner, men det her er en første gang. Paris spillede rigtig, rigtig godt og dækkede fremragende op, så vi blev kyst og fik tæv, og os selv... Ja, det var ikke mange, der satte en fod rigtig i løbet af de 60 minutter, siger Niels Agesen.

Var egentlig ude

Team Tvis Holstebro kom bagud med 19-32 i de sidste minutter. Og var egentlig ude, indtil det lykkedes Jamina Roberts at score det afgørende mål, der reducerede Team Tvis Holstebros nederlag til 12 mål. Dermed går Team Tvis Holstebro videre med et enkelt mål på trods af en føring på 12 mål fra det første opgør i Holstebro.

Niels Agesen indrømmer, at Team Tvis Holstebros videre deltagelse i EHF Cuppen hang i en tynd tråd.

- Jeg erkender blankt, at jeg var ved at løbe tør for løsninger, for intet virkede. Vi er bagud med syv ved pausen og snakker om, at nu skal blødningen stoppes, men det sker ikke, og pludselig er vi nede med 13. Vi tror så, at vi ved 19-28 har fået styr på det, men alligevel kommer vi bagud 19-32 og er ude, indtil Jamina scorer. Det er vildt på alle måder, siger Niels Agesen.

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.