Politiet leder efter vidne

34-årig mand tiltalt for spritkørsel med dødelig udgang

Manden står tiltalt efter en våd bytur i Holstebro sidste juli, der endte i en tragisk ulykke. Ifølge anklagemyndigheden havde den 34-årige mand sat sig bag rattet i sin bil sammen med tre passagerer efter byturen. Med alkohol i blodet kørte han over for rødt i lyskrydset mellem Herningvej og Ringvejen og ramte en anden bil. Ulykken kostede en 28-årig passager i den tiltaltes bil livet.

Men det er svært for anklagemyndigheden at finde beviser i sagen. I dag gik retssagen nemlig i gang i retten i Holstebro, men politiet har ikke haft held til at finde en af de passagerer, der også var med i ulykkesbilen.

- Vi er usikre på, om manden har oplyst det rigtige navn til politiet, forklarer anklager Christian Højgaard fra Midt- og Vestjyllands Politi. Den 34-årige mand, der nu står tiltalt, angav nemlig også et forkert navn, da ulykken skete.

Tid til efterforskning

Den 34-årige nægtede sig i dag skyldig i at have kørt over for rødt, og politiet efterforsker sagen videre indtil 26. august, hvor der falder dom.

- Vores hovedvidne var sikker på, at hun havde set ham køre over for rødt, forklarer Christian Højgaard, nu skal vi undersøge, afstanden mellem det sted hun stod og krydset ved Ringvejen, så vi kan være sikre på, hun har kunnet se, hvad der skete.

Desuden fortsætter efterforskningen efter det sidste vidne, der var med i bilen. 

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.