Opdateret: 28-årig mand anholdt for knivstik under røveriforsøg i tog

En 28-årig mand fra Billund er anholdt efter at have stukket en togpassager med en kniv torsdag aften i Holstebro.

En 46-årig mand blev torsdag aften stukket med en kniv i et tog på stationen i Holstebro. Foto: Stine Agnholt Andersen, TV MIDTVEST

Opdateret kl. 14.51:

Den 28-årige mand er efter et grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet i fire uger.

En 28-årig mand fra Billund er efter et grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for knivstik og røveriforsøg mod en 46-årig mand i et tog på stationen i Holstebro torsdag aften klokken 22.29.

- Vi havde en idé om, hvem manden var på baggrund af nogle vidneudsagn. Her til morgen får vi så en henvendelse om, at der befinder sig en uønsket mand i en kælderskakt i Holstebro, og det viser sig at være vores mand, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Bjørn Pedersen. 

Offer stukket i skulderen

Det 46-årig mandlige offer blev stukket i skulderen under røveriforsøget i toget, mens det kørte ind på Holstebro Station klokken 22.29, og gerningsmanden flygtede herefter fra stedet. Den 46-årige er ikke kommet alvorligt til skade.

- Han truede medpassageren og stak ham med en kniv. Han har fået et stik i den ene skulder og er blevet skadestuebehandlet, sagde vagtchef Stig Heidemann tidligere på morgenen til Ritzau.

Toget kom fra Herning og skulle videre mod Struer.