Narko-frimærker i omløb: "Troede jeg skulle dø"

16-årige Emma Nielsen fra Struer indtog i påsken et LSD-lignende og farligt stof, der er i omløb i Holstebro og Struer. Hun advarer nu andre unge mod at gøre det samme.

Emma Nielsen fra Struer indtog i påsken et LSD-lignende og farligt stof, der er i omløb i Holstebro og Struer. Sidste år tog det livet af en 22-årig mand, og nu advarer både politi og den 16-årige andre mod at indtage stoffet.

Lokalpolitiet i Holstebro har efter ransagning på to adresser sidst i påsken beslaglagt det LSD-lignende stof. Det fortalte vicepolitiinspektør Allan Laustsen til TV MIDTVEST tirsdag og advarede i samme ombæring kraftigt imod, at man forsøger sig med det farlige stof.

I dag bakkes politiets advarsler op Emma Nielsen, der i påsken fik stoffets kræfter at føle på egen krop.

- Jeg troede jeg skulle dø, jeg glemmer ikke de billeder jeg havde i hovedet, da jeg var helt væk. Jeg faldt sammen, ligesom når man fælder et træ, og jeg ramte asfalten lige med ansigtet først. Min krop kunne ikke reagere. Uhyggeligt, men sandt, skriver Emma Nielsen i et Facebook-opslag, der allerede er blevet delt mere end 5700 gange på det sociale medie.

Brækkede flere tænder

Stoffet hedder N-BOMe. I alt har ordensmagten beslaglagt syv af de små 'frimærker', som man tager i munden og sutter på, så de bliver opløst, går i blodet og giver en euforiserende virkning. Men meget tyder på, at meget mere af det farlige stof er i omløb i både Holstebro og Struer.

Det var netop sådan et frimærke, Emma Nielsens prøvede natten til den 6. april i Holstebro. Stoffet sendte hende først i gulvet og dernæst på skadestuen. Hun brækkede flere tænder og er, som billedet også viser, kraftigt forslået. Og Emma Nielsen frygter nu at andre også kan havne i samme situation. Derfor advarer hun med sin mors fulde opbakning andre mod det farlige stof.

- Jeg vil gerne bede jer alle sammen, om at holde øje med dem, få dem væk fra gaden. Jeg håber at nogen lærer af mit ansigt, og aldrig tager nogen som helst form for stoffer igen. Du ved aldrig, hvad det er, du tager. Pas på jer selv derude, for både jeres egen skyld og alle omkring jer, skriver hun på Facebook.

Stoffet har samme hallucinerende effekt som LSD og indtages typisk på frimærke- eller i pulverform. Stoffet kan blandt andet give paranoia, krampeanfald, kvalme, sammentrækninger af blodkar og ufrivillige muskelspasmer. I følge Emma Nielsen så fik hun frimærket af en mand i Holstebro.

Se hele Emma Nielsens Facebook-opslag HER

Og se her et lille klip med hendes tanker efter den voldsomme oplevelse:


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.