Midt- og vestjyske håndboldkvinder i kamp: Nederlag til TTH Holstebro og sejr til Herning-Ikast

TTH Holstebro blev slået med fire mål af København Håndbold onsdag aften. Pokalvinderne fra Herning-Ikast havde ikke de store problemer hjemme mod Horsens.

TTH Holstebro måtte onsdag aften se sig slået af København Håndbold på hjemmebanen i Gråkjær Arena.

København Håndbold holdt onsdag snor i toppen i HTH Ligaen, da klubbens håndboldkvinder var på besøg hos TTH Holstebro i Gråkjær Arena.

Københavnerne hentede en sejr på 30-26, og dermed nåede klubben op på 24 point for 15 kampe på andenpladsen i rækken. Team Esbjerg topper med fire point mere for samme antal kampe.

København var foran 13-9 ved pausen og formåede altså at holde fast i afstanden til hjemmeholdet gennem anden halvleg.

Mia Rej og Larissa Nusser scorede hver fem gange for København.

Pokalvindere slog bundhold

Pokalvinderne fra Herning-Ikast havde til gengæld ikke de store problemer hjemme mod Horsens.

Ligaens bundhold har blot skrabet to point til sig i sæsonen og har tabt 14 kampe, og Horsens kunne da heller ikke forhindre et nederlag, selv om gæsterne ikke blev kørt fuldstændig over.

Herning-Ikast vandt kampen 26-21 efter pauseføring på 14-9, og pokalvinderne er med 15 kampe på femtepladsen og har otte point op til Esbjergs tophold.