TTH-profil holder pause på ubestemt tid

Håndboldprofil fra TTH Holstebros kvindehold holder pause, og klubben opfordrer til at give hende ro.

Mathilde Hyllested holder pause fra TTHs ligahold. Foto: Trine Markfoged Jensen, TV MIDTVEST

Håndboldspilleren Mathilde Hylleberg er med øjeblikkelig virkning taget ud af truppen i TTH Holstebro.

Det meddeler klubben i en pressemeddelelse, hvor det oplyses, at det er usikkert, om den 20-årige fløjspiller overhovedet vender tilbage.

- Efter flere samtaler mellem Mathilde Hylleberg og TTH Holstebro, har parterne sammen valgt at tage fløjspilleren ud af klubbens ligahold.

- Hvorvidt spilleren kommer tilbage, og hvornår vides ikke. Hun holder pause på ubestemt tid, skriver TTH.

02:16

Se et gammelt indslag med Matilde Hylleberg: Mathilde Hylleberg sagde i halvandet år nej til kreds- og landshold men er nu på vej til EM-slutrunde i Frankrig.

Luk video

Klubben oplyser, at 2019 har været et år med personlige udfordringer for Mathilde Hylleberg, da håndboldspilleren i perioder ikke har haft det nødvendige fysiske og mentale overskud.

Årsagen til, at hun holder pause på ubestemt tid, er derfor, at hun ganske enkelt har brug for ro.

- Sammen arbejder vi på at få hende på benene igen i en personlig stærkere udgave. Vi vil bruge den tid, det tager, for at dette kan blive en realitet, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Mathilde Hylleberg forlængede ellers kontrakten med TTH i november, hvor parterne underskrev en aftale frem til sommeren i 2021.

TTH meddeler, at Mathilde Hylleberg ikke stiller op til yderligere interviews, og klubben opfordrer pressen og omgivelserne til at respektere det.

/ritzau/