Løkke på charmeoffensiv i supermarked

Forhandlingerne om en ny skattereform er i fuld gang i København, men uden oppositionsleder Lars Løkke Rasmussen. Han er på charmeoffensiv i Vestjylland.

For øjeblikket lader Lars Løkke Rasmussen skatteforhandlinger på Christiansborg være skatteforhandlinger. I stedet er han taget på charmeoffensiv i Vestjylland. I dag helt nøjagtigt i Føtex i Holstebro, hvor han blandt andet fik en snak med nogle af de ansatte.

Til spørgsmålet om, hvorfor han ikke i stedet koncentrerer sig om den økonomiske politik, svarede han:

- Helt ærligt, regeringen har brugt otte måneder på at blive enige med sig selv, så tror jeg godt, at den kan unde mig at være de tre dage i Jylland, som jeg har aftalt for flere måneder siden.

Den virkelige virkelighed

I Føtex jagtede Lars Løkke Rasmussen ikke tilbud, men han var der i stedet for at kigge nærmere på det, han selv kalder den virkelige virkelighed.

- Hvordan er det med din arbejdstid nu, hvor i også holder søndags-åbent, hvordan kører dit skema? Spurgte han blandt andet en af de ansatte, hvorefter de talte om den udvidede arbejdstid.

Lars Løkke Rasmussen kom til Føtex sammen med Venstres borgmesterkandidat i Holstebro, Ulla Tørnæs.

- Ulla er optimistisk, skråstreg humørfyldt og så er hun samtidig seriøs, understregede Lars Løkke Rasmussen til spørgsmålet om, hvordan han vil beskrive borgmesterkandidaten.

Efter en god time blandt smør, sodavand og salat var besøget slut. Et besøg, hvor ex-statsministeren i øvrigt ikke brugte en krone.