Knivstikkeri i Holstebro: 25-årig mand stukket i maven

Det begyndte som en hærværksag, men endte med et knivstikkeri, da to mænd røg i karambolage med hinanden på Mads Clausens Vej i Holstebro.

En 27-årig mand begik lørdag formiddag hærværk på en 25-årig mands adresse på Mads Clausens Vej i Holstebro. Men det endte langt mere alvorligt end det. 

- Da den 25-årige mand påtalte hærværket overfor den 27-årige, så rettede hans sin vrede mod han og stak ham i maven med en kniv, fortæller vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen.

Politiet blev først opmærksom på knivstikkeriet, da den 25-årige mand blev bragt til Herning Sygehus, hvor han blev lappet sammen.

- Han har ikke været i livsfare, men han har ligget på sygehuset natten over.

"Det er mig, I leder efter"

Politiet rykkede efter anmeldelsen ud til adressen på Mads Clausens Vej 10, hvor de efter lidt tid fandt frem til den 27-årige gerningsmand, der angav sig selv til politiet med ordene: "Det er mig, I leder efter".

- Så klokken 19.15 i år aftes kunne vi anholde ham og sigte ham for kvalificeret vold, fortæller vagtchefen.

De to mænd kender hinanden i forvejen og bor næsten ved siden af hinanden i ungdomsboligerne på Mads Clausens Vej. Den 27-årige mand fra Holstebro bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holstebro klokken 11. 

Opdateret: Den 27-årige mand er blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi. 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.