Håndbold: TTH hylder en af klubbens ’allerstørste spillere’ med specialdesignet tøj

Bramming 10 er navnet på en ny tøjkollektion, som TTH Holstebro, spilleren og hummel står bag.

Magnus Bramming er en af de bærende profiler i TTH Holstebro, og det ærer klubben nu på en helt speciel måde.

Efter mange flotte sæsoner med utallige mål til følge har klubben i samarbejde med tøjsponsoren hummel lavet en tøjserie, som har fået navnet Bramming 10.

- Da Magnus er meget tøjinteresseret, synes vi, at det var spændende at tage ham med i udviklingen af denne tøjserie, og med Magnus' hjælp har vi i samarbejde med hummel fået lavet en unik TTH-serie, som har et klassisk look med et elegant dragelogo, der er klubbens varetegn, siger klubbens direktør, John Mikkelsen, i en pressemeddelelse.

Venstrefløjen sætter stor pris på den gestus, som TTH Holstebro har vist ham.

- Jeg er stolt af, at klubben sætter pris på mig som person og spiller. Jeg synes, at den nye tøjserie er flot og kan bruges af alle - lige fra sponsorer og fans til ungdomsspillere og vores publikum. Jeg glæder mig til præsentationen af ”Bramming 10”, siger Magnus Bramming i pressemeddelelsen.

Klubbens mand

28-årige Magnus Bramming kom til TTH Holstebro i 2012 fra Nordsjælland Håndbold. Siden har han udviklet sig til at være en stor profil.

Det siger direktøren.

- Magnus har siden sin begyndelse i klubben i 2012 altid været ”klubbens mand”, og han har et virkelig stort hjerte for klubben. Han er en fremragende håndboldspiller, og det er meget fortjent, at han er med i landsholdstruppen. I sidste sæson var han ”outstanding” og nogle gange en enmandshær. Hans bedrifter i både den hjemlige liga og i klubbens vej til EHF Finals i Kiel var imponerende, siger John Mikkelsen.

Den nye tøjkollektion bliver præsenteret søndag den 18. august i forbindelse med klubbens opvisningskamp mod storholdet Paris Saint Germain, hvor Mikkel Hansen blandt andre kommer på besøg.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.