Håndboldgyser: TTH tog første stik mod Skive

TTH Holstebro vandt hjemme med 29-24 over Skive FH og er dermed et stort skridt tættere på at undgå nedrykning.

Med en sejr på 29-24 hjemme i Gråkjær Arena tog TTH Holstebro mandag aften et stort skridt i kampen for at undgå nedrykning.

Omvendt er gæsterne fra Skive FH noget længere væk fra den oprykning til ligaen, som holdet drømmer om.

Der er tale om knald eller fald-kampe mellem de to hold. Der spilles først til tre point i en serie på to eller tre kampe, og med mandagens sejr har TTH nu to point.

Den næste kamp spilles i Skive fredag aften, og her kan TTH Holstebro sikre sig endnu en sæson i ligaen med sejr eller uafgjort. Hvis Skive vinder, skal der en tredje kamp til i Holstebro.

Mandag aften fik TTH en glimrende begyndelse i en fyldt arena og kom foran med 3-0 og 8-4, men skibonitterne åd sig alligevel ind i opgøret. Ved pausen var TTH således blot foran med et enkelt mål, 13-12.

Anden halvleg var længe helt lige, og Skive kom foran knap midtvejs med et enkelt mål. Men ellers var det TTH, der lige var et mulehår foran gæsterne, og i kampens sidste fase lykkedes det at trække fra.

Topscorer i kampen for TTH blev Nikolaj Enderleit med otte mål. For Skive scorede Joachim Hyldgaard syv gange.