Fængslet for grov vold på diskotek

Politiet fik anonymt tip efter offentliggørelsen af overvågningsbilleder fra diskotek i Holstebro.

Lokalpolitiet i Holstebro regner nu med at have fundet den mand, der natten til søndag stod bag et groft overfald på diskotek Kielgasten i Holstebro.

Vicepolitiinspektør Allan Laustsen oplyser, at politiet torsdag formiddag har anholdt en 22-årig mand fra Holstebro og sigtet ham for overfaldet på diskoteket, hvor offeret blev slået og sparket, mens han lå ned.

Det var et anonymt tip, der ledte politiet på sporet af den unge mand - anmelderen mente at kunne genkende den 22-årige på de overvågningsbilleder, som efter overfaldet blev vist på TV/MIDT-VEST.

Kunne ikke huske så meget

Den 22-årige blev torsdag eftermiddag fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Holstebro, hvor dommeren besluttede at varetægtsfængsle ham til den 8. november.

Den 22-årige erkendte at have givet offeret et knytnæveslag og et enkelt spark, som han mente ramte offeret på armen - men ellers kunne han ikke huske så meget om de voldsomme begivenheder på diskotektet.

Den unge mand er sigtet for at overtræde den grove voldsparagraf i straffeloven. Han valgte ikke at kære fængslingen til landsretten.

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.