Efterlysning: Kan du genkende gerningsmændene i videoen?

Midt- og Vestjyllands Politi deler nu optagelser af røveriet mod Superkiosken i Holstebro og vil gerne i kontakt med borgere, som kan genkende mændene.

01:26

Kan du genkende gerningsmændene i videoen? Video: Billeder udleveret af Midt- og Vestjyllands politi

Midt- og Vestjyllands politi beder nu om hjælp fra offentligheden i sagen om et kioskrøveri i Holstebro.

De to gerningsmænd til røveriet mod Superkiosken på Niels Kjeldsens Vej blev nemlig fanget på butikkens videoovervågning, og det er de optagelser, politiet nu lægger frit frem.

Røveriet blev begået den 7. december 2017 om aftenen, og politiet vil gerne i kontakt med borgere, som kan genkende mændene.

De to gerningsmænd talte flydende dansk til offeret i kiosken, mens de brugte et ukendt udenlandsk sprog til at tale sammen.

Der var yderligere to medgerningsmænd, som stod og ventede uden for butikken under røveriet. Begge beskrives af politiet som almindelig af kropsbygning og iført mørkeblåt tøj.

Indehaveren udlover dusør

Ejeren af kiosken har udlovet en dusør på 10.000 kroner for oplysninger, som kan lede politiet til en opklaring af sagen. 

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Signalement af de to gerningsmænd

  • A: Mand, 170-180 cm høj og almindelig kropsbygning. Han var iført sort hue og blå dynejakke med hætte og sort stof på brystet. Jakken havde et logo på venstre overarm. Manden bar mørkeblå cowboybukser og brune sko/støvler.
 
  • B: Mand, 170-180 cm høj og spinkel kropsbygning. Han var iført sort hue og en blå skijakke med hætte og sort lomme på venstre overarm. Manden bar desuden sorte cowboybukser med slid på forsiden af lårene og sorte Adidas-sko med hvide striber på siderne.

Kilde: Midt- og Vestjyllands politi

Læs også Opdatering: Den farlige hestemedicin er fundet igen