Balletskolen klar igen efter oversvømmelse

En stor del af balletskolen i Holstebro blev i december måned oversvømmet. Nu kan lokalerne snart tages i brug igen.

 

Lærerne på balletskolen i Holstebro har travlt i øjeblikket, men ikke kun med at forberede undervisningen. En stor del af skolen blev i december måned oversvømmet, da Storåen gik over sine breder. Nu kan lokalerne snart tages i brug igen.

- Vi mangler at få reoler og skabe og alle materialer herned, siger Sanne Aaberg, der er billedkunstlærer på Balletskolen. 

quoteDet har været bøvlet, vi har lejet lokaler af musikteatret, som har stillet nogle lokaler til rådighed, men det har de ikke kunne gøre i fuldt omfang.

Kent Sommer-Mortensen, Skolechef, Balletskolen i Holstebro

Balletskolen er en friskole for børn, der er vilde med dans. I alt blev 700 kvadratmeter ødelagt af vandmasserne. Derfor har balletskolen været nødt til at finde midlertidige lokaler i de sidste otte måneder. 

- Det har været bøvlet, vi har lejet lokaler af musikteatret, som har stillet nogle lokaler til rådighed, men det har de ikke kunne gøre i fuldt omfang. Så vi har skulle bruge vores logistiske evner, siger Kent Sommer-Mortensen, der er skolechef for Balletskolen i Holstebro.

Selvom der stadig mangler noget før lokalerne er klar. Så garanterer skolechefen at alt er klart når 158 elever på tirsdag har første skoledag.  

- Vi når det, selvfølgelig gør vi det, siger han.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Uddannelse.