Aalborg knuser TTH og sætter sejl mod semifinalerne

Mestrene fra Aalborg er igen i omdrejninger. Det gik onsdag ud over TTH, som blev slået på eget halgulv.

Cheftræner for TTH Holstebro, Søren Reinholdt Hansen, måtte gå skuffet hjem efter aftenens nederlag. (Arkivfoto)

Efter det overraskende åbningsnederlag i slutspillet mod Skanderborg har det forsvarende mesterhold Aalborg Håndbold atter fundet melodien.

Onsdag aften spillede nordjyderne en flot kamp ude mod TTH Holstebro, som blev slået sikkert med 30-26 i ligaens slutspil.

Det sender Aalborg forbi netop TTH og op på førstepladsen i slutspillets gruppe 2. Nummer ét og to i gruppen går til semifinalerne.

Aalborg er oppe på seks point efter tre af de seks runder i slutspilsgruppen. TTH har fem point. Skanderborg er på to point, og Skjern er uden point, men de to hold har spillet en kamp mindre.

I opgøret mod Aalborg var de vestjyske værter med til 8-9 efter små 20 minutter af kampen. Derfra var mestrene i kontrol over kampen.

Aalborg-playmaker Felix Claar var TTH's helt store problem. Den stærke svensker drev simpelthen gæk med hjemmeholdet, som slet ikke kunne holde ham i duellerne.

Han endte med at score seks mål på syv forsøg samt lægge op til yderligere ni scoringer.

Ved pausen var forskellen på fem mål, og den blev øget af aalborgenserne i starten af anden halvleg.

Føringen var på sit højeste oppe på otte mål, og selv om niveauet faldt en smule mod kampens slutning, var de to point aldrig i fare.

I den anden slutspilsgruppe fik KIF Kolding de første point i slutspillet, da den jyske traditionsklub på hjemmebane slog Sønderjyske med 32-29.

GOG fører den gruppe med seks point foran Bjerringbro-Silkeborg (BSH), som har tre point. Både KIF Kolding og Sønderjyske har to point. GOG og BSH har dog spillet en kamp mindre end de to andre.