Vred kæreste sendte kvinde på skadestuen med 38 skader

Det var angiveligt en SMS-korrespondance, der gjorde en 29-årig mand så vred, at han bankede sin kæreste.

I et grundlovsfør ved Retten i Herning er en 29-årig mand blevet varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger. Manden er sigtet efter den grove voldsparagraf, efter han angiveligt skulle have banket sin ét år yngre kæreste i en sådan grad, at hun torsdag morgen kom på skadestuen med 38 læsioner. 

- Det er vel det, man kalder en almindelig sag om vold begået i parforhold, men af en sådan grovhed at vi har fundet det nødvendigt at fremstille i grundlovsforhør, også fordi man flere gange tidligere er straffet for vold, siger anklager ved Midt- og Vestjyllands Politi, Iben Ernst Bøttker. 

Uoverensstemmelserne mellem parret skulle være startet på en cafe i Herning og derefter fortsat hjemme på kvindens adresse i Lind, hvor manden skulle have skaffet sig adgang ved at kaste en sten gennem en rude for derefter at kravle ind gennem ruden. 

Ifølge politiet skulle manden blandt andet have taget kvælertag på kvinden. Desuden er manden sigtet for med en kokkekniv at have truet med at dræbe hende, hvis hun sladrede til nogen.

Parret har været kærester i et par måneder, og volden blev angiveligt udløst af, at manden onsdag aften så en sms-korrespondance mellem kvinden og en ekskæreste.

Erkender delvist

Under grundlovsforhøret erkendte manden at have givet kvinden et knytnæveslag i ansigtet samt sparket hende én gang over benet.

- Vi ville jo ikke hinanden noget ondt. Det her var jo det sidste, der skulle ske. Vi er jo kærester, lød det fra manden. 

Manden husker ikke at have truet kæresten på noget tidspunkt.

- Jeg elsker hende jo. Det her er en katastrofe.

Manden er flere gange tidligere dømt for vold og skal nu mentalundersøges. 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.