Verdens bedste tennisspiller i Boxen

Serena Williams spiller en opvisningskamp i Boxen i Herning, når hun den 19. november møder Ana Ivanovic.

Den hårdtslående verdensetter Serena Williams skal spille en opvisningskamp mod serbiske Ana Ivanovic.

Slagene skal slås den 19. november i Boxen i Herning. Det er første gang nogensinde, at de to tennisspillere mødes på dansk grund.

- Jeg glæder mig virkelig meget til at spille i Danmark for første gang. Jeg nyder at spille foran et stort publikum, så jeg vil gøre mit yderste for at skabe en seværdig kamp, siger Serena Williams i en pressemeddelelse.

Serena Williams regnes som en af de bedste kvindelige tennisspillere nogensinde. Hun har vundet 30 Grand Slam titler. Den seneste kom i hus i Paris, da hun vandt French Open sidste år.

Den serbiske modstander Ana Ivanovic er også i den absolutte top af tennisverdenen med en placering på 11.-pladsen og én enkelt Grand Slam titel i pokalskabet.

Løchte spiller double

Før de to tenniskvinder mødes klokken 21.00 skal danske Frederik Løchte Nielsen sammen med hans engelske makker Jonathan Marray forsvare æren i en revanche af Wimbledon double-finalen fra 2012. Her skal de møde det svensk-rumænske par Robert Lindstedt og Horia Tecau.

Den kamp spilles klokken 19.00.

Tennisdebut for Boxen

Den midtjyske multiarena viser endnu en gang sin alsidighed. Det er første gang, der skal spilles en tenniskamp i Jyske Bank Boxen. Her vil der blive plads til 11.000 tilskuere.

Billetsalget er begyndt i dag på billetnet.dk