Tyv på jagt efter blomster og natmad

En eller flere gerningsmænd brød natten mellem tirsdag og onsdag ind i en blomsterbutik og hos en kinesisk restaurant i Herning.

Klokken 2.27 lød alarmen fra Birthes Blomster i Bryggergade i Herning. En rude var blevet knust i butikken. Og omkring et kvarter senere blev politiet igen alarmeret, da en rude blev knust hos Den Kinesiske Mur i Østergade. Begge steder gik tyven eller tyvene efter kasseapparatet.

Politiet: Samme fremgangsmåde
De to forretninger ligger begge i centrum af Herning, og politiet arbejder da også ud fra, at det er den eller de samme gerningsmænd, der står bag de to indbrud.
- Begge steder er ruden blevet smadret med en sten, og begge steder er de gået efter kasseapparatet, fortæller politiets vagtchef, Carsten Henriksen.

Det er endnu ikke opgjort, hvor meget, der blev stjålet fra kasseapparaterne, men ifølge politiet er det formentlig kun et mindre beløb. Politiet vil gerne høre fra vidner, der har set eller hørt noget i området omkring de to forretninger. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.