Thorup før Europa League-brag: Vi skal spille vores trumfer rigtigt

FC Midtjylland står med gode kort på hånden inden returopgøret torsdag mod Malmø FF. Det skal udnyttes, siger cheftræner Jess Thorup.

Efter at have spillet 2-2 i den første kamp mod Malmø FF er FC Midtjylland favoritter til at tage den samlede sejr og kvalificere sig til Europa League-gruppespillet for første gang i tre år.

- Det er et af vores overordnede mål. Vi er ikke kommet igennem nåleøjet de sidste to år, men det skal vi igen nu. Vi har mange af trumferne på vores hånd, og dem skal vi huske at spille rigtigt, siger Jess Thorup.

FC Midtjylland var ellers bagud 2-0 ved pausen i det første opgør i Malmø, men to scoringer fra Gustav Wikheim og Ayo Simon Okusun sikrede midtjyderne et godt udgangspunkt. FC Midtjylland vil kvalificere sig med en sejr, og selv med et uafgjort resultat på enten 0-0 eller 1-1 er midtjyderne også kvalificeret.

- Vi har givet os selv et godt udgangspunkt, så vi har god tro på tingene. Det er efterhånden lang tid siden, at vi har tabt på hjemmebane, og i Superligaen har vi scoret næstflest mål, og vi har lukket næstfærrest mål ind. Så vi har godt med selvtillid, siger cheftræneren.

Jess Thorup forventer, at det skandinaviske slag bliver foran et fyldt stadion med et tændt publikum.

- Vi skal ikke ud og forsvare noget. Vi skal ud og vinde, og publikum skal være med til at sikre os et godt resultat, siger han.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.