Tankrøver anholdt i Lem

Lokalpolitiet i Herning har anholdt og sigtet en 36-årig mand for et røveri mod 7-Eleven-butikken på Møllegade i Herning. Her truede han ekspedienten med en køkkenkniv.

Der har været travlt i efterforskningsafdelingen ved Herning Politi det seneste døgns tid efter tre røverier begået onsdag og torsdag. Det har ført til anholdelse af en 36-årig mand fra Horsens, der nu bliver sigtet for et røveri mod 7-Eleven-butikken på Shell-tanken på Møllegade i Herning. Det er politiets efterforskning, der førte til anholdelsen af den 36-årige, som forløb uden dramatik på en privat adresse i Lem. Han blev fredag middag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Mulig medgerningsmand

Røveriet skete klokken 00.52 natten til torsdag, hvor den 36-årige mand truede ekspedienten med en køkkenkniv og fik udleveret 14-1500 kroner. Efter røveriet forsvandt manden, og politiet efterforsker fortsat om, der er en mulig medgerningsmand, da en Toyota Carina blev set køre væk fra tanken i høj fart umiddelbart efter røveriet. Derfor vil politiet fortsat gerne høre fra vidner, der har set bilen køre væk fra tanken i Møllegade.

Varetægtsfængslet i fire uger

Allerede torsdag anholdt politiet en 43-årig mand i forbindelse med en anden røverisag, som blev begået i en lejlighed på Gl. Skolevej i Herning. Her blev en 42-årig mand opsøgt, truet med en hammer og fik stjålet en jakke. Han blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør sigtet for røveri og forsøg på grov vold. Dommeren valgte at varetægtsfængsle den 43-årige mand i 4 uger.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.