Skuffende pointtab for Midtjylland: På MCH Arena skal vi knuse alle

Efter det uafgjorte resultat mod Brøndby er forspringet til FC København nu nede på ni point.

Det blev en nulløsning på hjemmebane, da FC Midtjylland torsdag spillede mod Brøndby.

- Det er skuffende. Vi spiller altid for at vinde, så det er et skidt resultat for os, men det er selvfølgelig brugbart. Vi tager alle de point, vi kan få, men her på MCH skal vi knuse alle, siger forsvarsspilleren Marc Dal Hende.

Det uafgjorte resultat betyder, at forspringet til FCK nu er på ni point, efter københavnerne på hjemmebane tog en 2-0-sejr mod AaB.

Det er blevet til sejre over AaB og FC Nordsjælland for FC Midtjylland efter Superligaens genopstart, mens det er blevet til nederlag til AC Horsens og altså uafgjort mod Brøndby. Især de to sidstnævnte resultater irriterer FCM-cheftræner Brian Priske.

- Vi hader at smide point, det er der slet ikke nogen tvivl om. Selvfølgelig er der en anelse af skuffelse inde i omklædningsrummet, og det er også sådan, det skal være. Vi jagter altid tre point, og selvom præstationen ikke var i top i dag, så leverede vi stadigvæk nok til, at vi også skulle have taget tre point, siger Brian Priske.

Solidt forspring

Det har været en uheldig genopstart på fodboldsæsonen, men med ni point ned til nærmeste forfølger, og kun otte kampe igen før medaljerne skal deles ud, så har FCM gode muligheder for at fastholde førstepladsen.

Cheftræner Brian Priske satser stærkt på, at de ligger øverst i tabellen efter runde 36, men han tager det en kamp ad gangen og fokuserer på sin trænergerning.

- Jeg tænker på at sørge for, at de her drenge leverer hver gang, der er kamp, og hver gang der er træning, så  skal vi få det bedste ud af det og hele tiden sørge for at få stillet de krav, der skal til, for at vi kan hive tre point om søndagen, siger han.

På søndag spiller FC Midtjylland endnu engang på hjemmebane, når AGF kommer til Herning.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.