Sisto scorede hattrick

FC Midtjylland-spilleren imponerede, da han for første gang optrådte i landsholdstrøjen.

Det var ikke en officiel debut, men Pione Sisto vil alligevel nok længe huske sin første kamp for det danske U21-landshold i fodbold. Fredag scorede FC Midtjylland-profilen et hattrick, da Danmark besejrede det rumænske klubhold Dinamo Bukarest med hele 7-1. Det skete på U21-landsholdets træningstur i Tyrkiet.

- Det var dejligt at score hattrick og lave en assist. Vi vandt overbevisende, så det var en fin testkamp, siger Pione Sisto til U21-landsholdets Facebook-side.

Den 19-årige offensivprofil fik i sidste måned dansk statsborgerskab, så han kan repræsentere danske landshold.

- Jeg håbede, at jeg kunne spille en rigtig fin kamp og måske overføre noget af det, vi har øvet til træningen.   Det, synes jeg, at jeg formåede rigtig fint, og så var det selvfølgelig altid godt at score nogle mål, siger Pione Sisto.

Han bragte Danmark foran 1-0, og efter 1-1 ved pausen scorede han senere til både 2-1 og 4-1. FC Nordsjællands Emiliano Marcondes lavede to mål i kampen, mens AaB-spillerne Andreas Bruhn og Frederik Børsting lavede de øvrige danske mål.

Det danske U21-landshold var uden en del af de spillere, der formentlig vil indgå i startopstillingen, når Danmark til sommer er med ved EM i Tjekkiet.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.