Overblik: 51-årig er fundet dræbt i Gullestrup

Det, som hele dagen er kaldt for "et mistænkeligt dødsfald" er et drab. Det bekræfter Midt- og Vestjyllands Politi.

Foto: Esben Kock Jensen, TV MIDTVEST

Opdatering onsdag kl. 06.15:

Onsdag morgen oplyser vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, at der endnu ikke er nyt i sagen. Politiet leder fortsat efter den efterlyste Sam Alimalayeri.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at der ligger et drab bag et mistænkeligt dødsfald på Lupinens Kvarter i Gullestrup ved Herning.

Ofret er en 51-årig mand, der blev fundet død i sit hjem.

Politiet blev alarmeret kort før klokken 9 tirsdag morgen. En bekendt til den dræbte var nervøs over, at han ikke kunne komme i kontakt med den 51-årige.

Der gik ikke lang tid, før politiet spærrede hele området af. Selv beboere i området kunne ikke få lov at krydse afspærringen og komme hjem.

Politiet oplyser, at det er omstændighederne omkring liget, der gør, at de formoder der er tale om drab. Men der er ikke yderligere oplysninger om, hvad det vil sige.

Interesseret i offerets taxa

Den afdøde 51-årige var selvstændig taxa-vognmand, og det var tydeligt, at politiet var interesseret i taxaen som spor.

Offerets hvide taxa var parkeret nær hans hjem Foto: Esben Kock Jensen, TV MIDTVEST

Beboere blev spurgt, om de havde set taxaen køre til og fra vognmandens adresse og hvornår. I løbet af eftermiddagen kom en mand fra Herning Taxa til stede, og politiet rekvirerede også en ekstra-nøgle til den hvide BMW.

Efterlyser 38-årig mand fra Herning

Klokken 18:30 gik politiet ud med en efterlysning af en mand som sættes i forbindelse med drabet. Det er den 38-årige Sam Alimalayeri.

  Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Efterlysning: Sam Alimalayeri

  • 157 cm høj
  • almindelig af bygning og med kort mørkt hår
  • Han formodes at være iført sort- eller blå-stribet sommerhat, mørkeblå jakke, grønne bukser, sorte NIKE-sko og har formentlig skægstubbe
  • Håret stikker ud under hatten

Hvis man ser Sam Alimalayeri skal man ikke selv tage kontakt med ham, men kontakte politiet på telefon 114.

Har ledt flere steder

Efterforskningsleder Thomas Hald fra Midt- og Vestjyllands Politi fortæller, at politiet har ledt efter ham flere steder i Herning:

Læs også Efterforskningsleder om mistænkte i drabssag: - Nu skal vi have ham fundet

- De steder, hvor vi har befundet os i Herning og omegn, har vi været på grund af en formodning om, at mistænkte kunne opholde sig der. Det har så ikke været tilfældet, siger Thomas Hald til TV MIDTVEST.

Et af de steder, politiet har ledt, er i det nærliggende Engens Kvarter. Her brød politiet en dør op og sendte teknikere ind for at undersøge en lejlighed.

Politiets teknikere ved Engens Kvarter Foto: Esben Kock Jensen, TV MIDTVEST

Tirsdag aften bevogter hjemmeværnet stadig den dræbtes lejlighed i Gullestrup, og der er også enkelte politifolk til stede.

Samtidig leder politiet stadig efter den eftersøgte.