Efterforskningsleder om mistænkte i drabssag: - Nu skal vi have ham fundet

Midt- og Vestjyllands Politi fortsætter aftenen og natten sin efterforskning på drabet.

Thomas Hald er efterforskningsleder for drabssagen af den 51-årige mand fra Gullestrup ved Herning. Foto: Sebastian Andreasen Rasch, TV MIDTVEST

Midt- og Vestjyllands Politi fandt tirsdag formiddag en 51-årig mand død på sin adresse på Lupinens Kvarter ved Gullestrup i Herning. Nu er efterforskningen gået fuldt ind på at fange den mistænkte i den formodede drabssag.  

- Vi efterforsker stadigvæk den mistænkte, som vi har efterlyst. Vi udnytter selvfølgelig de efterforskningsmuligheder, som vi har til at kunne finde ham, siger Thomas Hald, der er efterforskningsleder hos Midt- og Vestjyllands Politi til TV MIDTVEST. 

Læs også Efterlysning: 38-årig mand mistænkt for formodet drab i Herning

Efterlysning af 38-årig mand

Politiet efterlyste i en pressemeddelse en 38-årig mand fra Herning. Den efterlyste hedder Sam Alimalayeri, og han bliver beskrevet som 157 cm høj, almindelig af bygning og med kort mørkt hår.

Han formodes ifølge politiets efterlysning at være iført sort- eller blå-stribet sommerhat, mørkeblå jakke, grønne bukser, sorte NIKE-sko og har formentlig skægstubbe. Håret stikker ud under hatten. 

Læs også Overblik: 51-årig er fundet dræbt i Gullestrup

I forbindelse med efterforskningen rykkede to betjente og en række teknikere  til Engens Kvarter i Herning senere på dagen. Politiet havde mistanke om, at den 38-årige mand opholdte sig i en af lejlighederne, og det medførte blandt andet, at de slog lejlighedsdøren op med en rambuk. 

- De steder, hvor vi har befundet os i Herning og omegn, har vi været på grund af en formodning om, at mistænkte kunne opholde sig der. Det har så ikke været tilfældet, siger Thomas Hald til TV MIDTVEST.

Politiet fortsætter efterforskning i nat 

Ifølge Thomas Hald har de endnu ingen oplysninger på relationen mellem drabte og mistænkte, siger han og fortsætter: 

- Nu skal vi have ham fundet, og det håber vi, at det kommer til at ske ret hurtig, og ellers så efterforsker vi stadig bredt i forhold til drabsefterforskningen. 

Midt- og Vestjyllands Politi fortsætter aftenen og natten sin efterforskning på drabet. Der vil fortsat være politi og hjemmeværn tilstede i området ved Lupinens Kvarter med henblik på yderligere undersøgelser og afspærring af findestedet, oplyser de på Twitter.