Pione Sisto udtaget til landsholdet

I søndags spillede Pione Sisto FCM millimeter fra det danske mesterskab, i dag er han udtaget til A landsholdet.

Pione Sisto er udtaget til Morten Olsens A-landshold. Den 20-årige FCM profil vendte i søndags tilbage efter en længere skade. FCM spillede mod den direkte modstander i guldkampen, FCK, og Sisto var med et oplæg og et mål en afgørende faktor i at ulvene kun er millimeter fra at være danske mestre.

- Det var faktisk Morten, der ringede til mig. Det var ikke til at tro i starten, men jeg var virkelig glad, da han ringede, siger Pione Sisto om det opkald, der altså gjorde ham til dansk landsholdsspiller.

I januar var han med det danske U21-landshold på træningslejr i Tyrkiet, hvor han leverede et hattrick i sin debut, og i maj fik den elegante kantspiller så grønt lys fra FIFA til at tørne ud for det danske landshold.

- Det var helt vildt. Det er en drengedrøm, der er gået i opfyldelse. Det har altid været et kæmpe ønske for mig at komme til at spille for landsholdet, og at det så nu er A-landsholdet kan ikke være større, siger Sisto.

Udover Pione Sisto er også Jakob Poulsen og Morten Duncan Rasmussen udtaget til landsholdet.

Pione Sisto blev i december udtaget til U21-landsholdet. Det foregik på et pressemøde i Tjørring lidt uden for Herning, hvor han bor. På pressemødet hyldede hans forældre ham med en særlig dans. Den kan du se eller gense her.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.