Nordsøtrawl redder Brøndby-fansene

Hurtig indsats fra Thyborøn-virksomhed betyder, at Brøndby-fansene alligevel ikke behøver blive hjemme, når FCM møder

Nordsøtrawl i Thyborøn arbejder lige nu på en opgave, der adskiller sig noget fra det, virksomheden normalt beskæftiger sig selv.

Fodboldklubben FC Midtjylland har hyret Nordsøtrawl at lave et net, der kan spændes ud foran udebaneafsnittet, når Brøndby IF lægger vejen forbi MCH Arena 2. pinsedag.

- Den bliver en helt speciel opgave, fordi vi er nødt til at passe nettet til nede på stadion. Normalt skærer vi bare trawlet ud i firkanter, så det er spændende for dem, der skal lave det nede på stadion, fortæller Bent Larsen fra Nordsøtrawl.

Thyborøn-firmaets indsats sikrer, at Brøndby kan få nogle af sine mange fans med til Herning. FC Midtjylland havde ellers meddelt, at man ikke kunne nå at spænde et net ud foran udebaneafsnittet, og dermed var der lagt op til, at Brøndby-fansene måtte blive hjemme. Men Nordsøtrawl ville det altså anderledes.

Nettet skal syes på Nordsøtrawls fabrik i Litauen, og nettet er så slidstærkt, at man ikke skulle kunne skære det i stykker. Og samtidig bliver det syet på en måde, så det er let at se igennem.

Og Bent Larsen forsikrer, at nettet er bedre til at fange Brøndby-fans end torsk.

- Vi har to Brøndby-tilhængere hernede, og de falder i det hele tiden, lyder forklaringen.

Interview med Bent Larsen fra Nordsøtrawl:


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.