Kom fra 29 lande: Tusindvis af besøgende strømmede til messe

Designmessen Formland i Herning blev godt besøgt her i weekenden.

Besøgende på Formland her i weekenden. Foto: MCH/Tony Brøchner

11.687 fagfolk lagde har i weekenden vejen forbi MCH Messecenter i Herning. Det skriver messecenteret i en pressemeddelelse.

Læs også Brite indtager Formland med ikke-alkoholisk spiritus

Det skete i forbindelse med designmessen Formland, der finder sted to gange om året.

De mange besøgende fra i alt 29 forskellige lande betyder, at messen har besøgsfremgang. En af de besøgende var Kop & Kande, der kommer på messen hver eneste år.

- Formland samler hele branchen, og derfor er Formland det helt rette sted for os. For os er Formland stedet, hvor vi ser de nye tendenser. Det er her, vi bliver inspireret og møder vores leverandører, siger administrerende direktør i Kop & Kande, Peter Rønn.

Formland

Formland er en designmesse, som gennem 35 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør til to årlige messer i MCH Messecenter Herning. 

Også arrangørerne er godt tilfredse med årets messe.

- Smil fremkalder smil. Det hørte vi til åbningen, og når både besøgende og udstillere smiler, så smiler vi også, for så har messen levet op til sit primære mål om at være rammen om det personlige møde. Tillykke og tak til de 390 udstillere, der har samlet det bedste fra den danske design- og interiørbranche på ét sted, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Næste Formland messe er Formland Autumn, som finder sted 15.-18. august 2019.

28:02

TV MIDTVEST var tilstede på årets messe. Kom helt tæt på lige her.

Luk video