JBS-direktør: Skattesag vil ikke bremse undertøjs-salget

JBS tror ikke på skatte-anklager mod Cristiano Ronaldo

Den verdenskendte fodboldspiller Cristiano Ronaldos angivelige brug af skattely kommer næppe til at have indflydelse på salget af Ronaldo-underbukser.
    
Sådan lyder det fra Michael Alstrup, der er administrerende direktør i JBS.
    
- Vi har prøvet nogle ting gennem tiderne, ikke bare med Cristiano, men også med andre ting, fortæller han.
    
- Folk skal have lov til at have en holdning. Der er også nogen, der kan lide Messi og nogen, der kan lide Ronaldo. Trods alt sælger vi masser af Ronaldo-varer, og det tror jeg også, vi vil gøre fremadrettet.
    
Danske JBS er blandt de firmaer, der er blevet hvirvlet ind i sagen om fodboldspillerens skattefiflerier. De har nemlig betalt idolet store beløb for at kunne bruge hans stjernestatus til at sælge varer.
    
Fredag blev det så afsløret i et læk, at Ronaldo angiveligt har sendt sin løn fra blandt andet JBS i skattely i De Britiske Jomfruøer.
    
Michael Alstrup tror dog ikke, at den portugisiske fodboldspiller har fusket med sine skattesager. Derfor vil han heller ikke forholde sig til det videre samarbejde med stjernen.
    
- Det har vi fra pålidelige kilder i hans team og de spanske skattemyndigheder. Men hvis det skulle være, så må vi tage stilling til det den dag, det sker, siger han.
    
- Vi kan kun sige igen, at vi er rigtig glade for samarbejdet med Cristiano. Det har gjort, at JBS er kommet ud til cirka 50 lande, og det har skabt en masse gode arbejdspladser for JBS i Danmark.
    
Undertøjsfirmaet har ifølge Politiken forpligtet sig til at udbetale mindst 30 millioner kroner til Ronaldo over fem et halvt år.
    
I februar skrev Børsen dog, at fodboldikonet ikke havde levet helt op til de store forventninger.
    
To år efter, at han blev sat i front for JBS i 2013, var salget af underbukser nemlig faldet med 10 procent.