Herning Blue Fox pulveriserer Rødovre

Herning ydmygede Rødovre, mens Herlev overraskende slog Rungsted stort på udebane.

Hele 8-0 vandt Herning Blue Fox, da de her til aften hjemme tog imod Rødovre Mighty Bulls i den danske ishockey-liga.

I stillingen lå de side om side i den tunge ende inden tirsdagens opgør, men det var ikke til at se på isen, da Herning tirsdag aften tog imod Rødovre. Jævnbyrdighed måtte man kigge langt efter, da Herning ydmygede de københavnske gæster med 8-0.

Allerede efter første periode var tingene sat på plads med en føring på 4-0, efter at Lasse Lassen havde sat gang i den midtjyske målfest med de to første scoringer. Lassen havde i det hele taget en forrygende aften, da han blev noteret for assist på de efterfølgende tre mål.

Herning ligger tredjesidst med 38 point og lægger afstand til Rødovre, der har 34. Odense ligger sidst med 12 point.

I Rungsted leverede Herlev en overraskelse, da det blev til sejr på hele 7-2. Her blev svenske Alexander Lindqvist-Hansen den store helt, da han stod for fire af Herlevs mål.

Herlev vandt efter perioderne 2-1, 2-0 og 3-1. Med sejren kom Herlev på 39 point som nummer seks. På tredjepladsen har Rungsted 45.

I tirsdagens sidste kamp vandt Frederikshavn på hjemmebane med 3-2 over Esbjerg efter overtid. Mads Larsen blev matchvinder, da han scorede til 3-2 efter godt tre minutter af overtiden. Det var hans andet mål i kampen.

Frederikshavn ligger nummer to med 47 point, mens Esbjerg på fjerdepladsen har 42.

0:53
TV MIDTVEST 15.december - 2019: Herning Blue Fox tog i dag i mod de forsvarende mestre fra Rungsted i Metal-ligaen.