Ishockey: Blue Fox sejrer efter straffeslag mod Rungsted

Der var sjælden glæde hos Herning Blue Fox, da det blev til sejr efter straffeslag mod Rungsted Seier Capital.

Der var jubel hos Herning Blue Fox-spillerne.

Det har indtil videre ikke været en ishockeysæson, der for Herning Blue Fox går over i historien. I hvert fald ikke i den del af historien, der fortæller om positive tider.

Resultaterne er ikke gået holdet fra Hernings vej, men i dag kom der lidt glæde til Heden.

Det skete, da Rungsted Seier Capital kom på besøg.

Hjemmeholdet kom godt fra land på isen, da Jakob Jessen efter blot et minut og 54 sekunders spil af første periode bragte Blue Fox foran.

Glæden holdt dog kort, da svenske Mattias Persson bragte balance i regnskabet under et minut senere.

Hvis de fremmødte tilskuere var mødt op for at se scoringer, var de kommet det rigtige sted. For før kampuret havde rundet fire minutters spil, havde Markus Jensen igen sendt hjemmeholdet på sejrskurs.

2-1 var stillingen efter første periode, men så stoppede glæden for hjemmeholdet. Scoringer af amerikanske T.J. Moore og danske Joachim Holten-Møller gav føringen til gæsterne.

Daniel Nielsen udlignede i tredje periode, og derfor skulle det hele afgøres i straffeslag.

Her endte Lasse Lassen med at blive helten for Herning Blue Fox, da han var den eneste, der scorede efter hvert holds tre forsøg.

Efter sejren er Herning nummer syv i Metal Ligaen, hvor de kun er foran Rødovre Mighty Bulls på ottendepladsen og Odense Bulldogs, der er sidst.

0:40
Herning Blue Fox tog i dag i mod de forsvarende mestre fra Rungsted i Metal-ligaen.

Pirates sejrede igen

Det var top mod bund i Metal Ligaen, da Aalborg Pirates på egen is søndag tog imod bundproppen fra Odense Bulldogs.

Det endte med en sand målfest og ti scoringer, da topholdet lagde yderligere afstand fra førstepladsen med en 6-4-sejr.

Aalborg er nu i front med 61 point og hele 16 point ned til mesterholdet Rungsted Seier Capital og Frederikshavn White Hawks.

Aalborg har dog spillet 25 kampe mod Frederikshavns 24 kampe, mens Rungsted er noteret for 27 opgør i sæsonen.

Olivier Hinse bragte Aalborg foran 1-0 efter næsten 13 minutter i første periode, men Odense svarede igen blot 30 sekunder senere og udlignede, og Rasmus Simonsen bragte gæsterne foran 2-1 kort inde i anden periode.

Dermed var Odense på vej mod en længe ventet sejr, men i anden periode scorede Aalborg fire gange i træk og bragte sig foran 5-2, og så var løbet kørt, og Odense skøjtede mod sin 15. kamp i træk uden ligasejr.

Riley Bourbonnais scorede to gange i tredje periode for Odense, som altså endte med at tabe med to mål.

Dermed er Odense stadig isoleret i bunden med 12 point.

Herlev Eagles tabte hjemme 3-6 mod Sønderjyske. Dermed skabte Sønderjyske på femtepladsen tre points forspring ned til Herlev på sjettepladsen.

Dagens kampe i tal

Aalborg-Odense 6-4 (1-1, 4-1, 1-2)

Mål: 1-0 Olivier Hinse, 1-1 Cole Candella, 1-2 Rasmus Simonsen, 2-2 Martin Højbjerg, 3-2 Martin Højbjerg, 4-2 Felix Scheel, 5-2 Julian Jakobsen, 5-3 Riley Bourbonnais, 6-3 Felix Scheel, 6-4 Riley Bourbonnais

Tilskuere: 3.008.

Herlev-SønderjyskE 3-6 (1-3, 2-1, 0-2)

Mål: 0-1 Mads O. Lund, 1-1 Alexander Lindqvist-Hansen, 1-2 Konsta Mäkinen, 1-3 Josh McDonald, 2-3 Brett Thompson, 3-3 Joonas Riekkinen, 3-4 Josh McDonald, 3-5 Mads O. Lund, 3-6 Rasmus Lyø

Tilskuere: 486.

Herning-Rungsted 4-3 (2-1, 0-2, 1-0, 1-0)

Mål: 1-0 Jakob Jessen, 1-1 Mattias Persson, 2-1 Markus Jensen, 2-2 TJ Moore, 2-3 Joachim Holten Møller, 3-3 Daniel K. Nielsen, 4-3 Lasse Lassen/str.

Tilskuere: 1.423.