Fodbold: Ny brasilianer skal skabe sambatilstande i FC Midtjylland

24-årige Paulinho kommer til FC Midtjylland fra Esporte Clube Bahia. Midtjyderne har givet brasilianeren en kontrakt på fem år.

De må kunne se store perspektiver i ham. 

I al fald har ledelsen i FC Midtjylland skrevet en lang kontrakt med Paulinho, der bliver hentet ind direkte fra Sydamerika. 

quoteDet er en klub, som spiller med om titler, og det vil jeg gerne være en del af.

Paulinho, FC Midtjylland. 

- Paulinho er teknisk velfunderet, løbemæssigt er han stærk, og så har han en rigtig god venstrefod, siger sportschef Svend Graversen i en pressemeddelelse. 

Paulinho har sit udgangspunkt som venstre back, men har også offensive kvaliteter. Nu handler det i første omgang om at tilpasse sig den danske superliga. 

Rygte skaffede Paulinho

Paulinho skrev søndag under på kontrakten og går de sidste papirer i orden, så træner han første gang med klubbens førstehold tirsdag. Svend Graversen fortæller, at det i høj grad er klubbens rygte som udviklingsklub, der fik lokket Paulinho til Danmark. Selv beskriver brasilianeren skiftet som et skridt i den rigtige retning. 

- Det er ikke kun Europa og Danmark, som motiverede mig til dette skifte, for klubben FC Midtjylland er også en væsentlig faktor. Det er en klub, som spiller med om titler, og det vil jeg gerne være en del af, fortæller Paulinho.

Det er første gang den 24-årige brasilianer er i Europa. Her bliver han holdkammerat med FC Midtjyllands to øvrige spillere fra Brasilien, Patrick og Evander. Og netop de to har været vigtige i beslutningen om at rykke til Europa.

- De har fortalt mig, at FC Midtjylland er en god klub med mange gode holdkammerater og en velfungerende stab, som jeg ser frem til at møde, siger Paulinho.

Ifølge Ekstra Bladet har FC Midtjylland betalt cirka seks millioner danske kroner for at få Paulinho til klubben. 

FC Midtjylland skal i den kommende uge på træningslejer i Polen. Her skal holdet forberede sig til den kommende sæson, der starter midt i juli måned. 

Når FC Midtjylland afholder hjemmekamp, bliver et kæmpe maskineri kørt i stilling. Fast Arbejde har besøgt ulvene.