FCM-stjernen van der Vaart på græs i Ikast

En glad Rafael van der Vaart har i dag for første gang snøret fodboldstøvlerne til træning hos FC Midtjylland.

Så skete det.

FC Midtjyllands nye stjernespiller, den 33-årige hollænder med fortid i storklubberne Ajax og Real Madrid, hoppede i dag i træningstøjet for at træne for første gang med sine nye holdkammerater i Ikast. Og det til stor glæde for den verdenskendte spiller:

- Det var godt at være tilbage i træning, dejligt at røre bolden igen, så jeg er meget glad, siger van der Vaart til TV MIDTVEST efter sin første træning. 

Og selvom van der Vaart har spillet med nogle af tidens allerstørste fodboldstjerner, så er han ikke upåvirket af mødet med spillerne i FC Midtjylland. 

- Det er altid godt at møde sine nye holdkammerater, men man er selvfølgelig altid lidt nervøs, det er lige meget hvilket hold, det er, siger han til TV MIDTVEST. 

Og den rutinerede herre er godt tilfreds med niveauet. 

- Jeg ser meget kvalitet på banen blandt de unge spillere, så jeg tror på en god sæson, lyder det. 

Rafael van der Vaart efter sin første træning hos FC Midtjylland. 
Rafael van der Vaart efter sin første træning hos FC Midtjylland. 

Rafael van der Vaart skiftede fra den spanske klub Real Betis til FC Midtjylland i sidste uge efter længere tids rygter. Privat danner han par med den hollandske håndboldspiller Estavana Polman, der spiller i Esbjerg. 

Det er i følge cheftræner Jess Thorup endnu uklart, hvornår holdets stjernskud officielt er klar til kamp for FC Midtjylland.  

Den hollandske topspiller Rafael van der Vaart blev i sidste uge præsenteret som ny mand i FC Midtjylland.

Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.