FCM stjæler hovedsponsor fra konkurrent

Arbejdernes Landsbank bliver ny hovedsponsor i FC Midtjylland til sommer. Banken har lavet en aftale med Superligaens førerhold de næste fire år.

Der bliver talt mere om konkurser end sponsorater i denne tid, hvor Danmark og resten af verden kæmper med økonomien under coronakrisen. 

Alligevel har FC Midtjylland i dag fået en ny hovedsponsor. Arbejdernes Landsbank kommer fra næste sæson og de kommende fire år til at få plads midt på midtjydernes fodboldtrøje.

quoteDenne aftale giver i den grad optimisme i en udfordrende tid

Jacob Jørgensen, FCM

- Det er en meget, meget stor dag for FC Midtjylland. Ikke blot har vi indgået en historisk stor aftale med Arbejdernes Landsbank, vi har også fået en meget stærk samarbejdspartner på holdet. Derfor giver denne aftale i den grad optimisme i en udfordrende tid og på den lidt længere bane også optimisme i forhold til at indfri vores store sportslige ambitioner, fortæller Jacob Jørgensen, som er kommerciel direktør i FC Midtjylland i en pressemeddelelse.

Skifter fra Brøndby

Arbejdernes Landsbank kender ganske godt til Superligaen. De seneste år har de været hoveddsponsor i Brøndby IF, men nu bytter de altså de blå-gule på fjerdepladsen ud med de ulvene på førstepladsen.

quoteVi har rigtig meget til fælles med FC Midtjylland

Peter Froulund, Arbejdernes Landsbank

- Vi føler, at vi har rigtig meget til fælles med FC Midtjylland. Klubben har modet til at tænke og agere innovativt, og samtidig er det en familieklub, hvor man tænker i hele mennesker. Vi ser en klub med en klar strategi og viljen til at arbejde hårdt. Sådan skaber man succes. Det ved vi fra os selv, og derfor er det også nemt for os at se Arbejdernes Landsbank som en del af det stærke fællesskab i Midtjylland – både med den dedikerede fanbase og det stærke erhvervsliv, siger kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank Peter Froulund.

Der er ikke meldt noget ud om, hvor meget aftalen er værd. Men i flere medier gættes der på, at den har en værdi på omkring 15-20 millioner kroner for FC Midtjylland.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.