FCM henter ny målmand

Tidligere ungdomslandsholdsmålmand skifter fra engelske Reading til FC Midtjylland. Han er hentet som reserve for Johan Dahlin (Foto: FC Midtjylland).

Efter reservemålmand Jakob Haugaards skifte til Stoke i England har FC Midtjylland hentet en erstatning ind - også fra det engelske.

Det er den 26-årige Reading-målmand Mikkel Andersen, som i de kommende to sæsoner skal tørne ud for de danske mestre. Han har de seneste sæsoner været udlejet en del gange fra sin klub Reading, hvor han ikke har kunnet tilspille sig en fast plads, men i det midtjyske håber man på at kunne få gang i hans karriere igen.

- Mikkel er et stort talent og en god spiller. Men siden han slog Jonas Lössl af (på U21-landsholdet, red.), er han måske gået lidt i stå. Vi regner med, vi kan udvikle ham videre, siger FCM-sportsdirektør Claus Steinlein til klubbens hjemmeside.

Mikkel Andersen er i første omgang hentet ind som reserve for Johan Dahlin, men det er han indforstået med, og han er klar til at øge konkurrencen om pladsen mellem stængerne.

- Jeg kommer med stor erfaring spillemæssigt. Årene i udlandet har lagt nogle lag på mig rent menneskeligt, og summen af det gør, at jeg forventer, jeg kommer til at byde ind med noget konkurrence om pladserne i FCM, siger Mikkel Andersen til fcm.dk. /ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.