FC Midtjylland snupper førsteplads med flot anden halvleg

To mål i anden halveg sørgede for, at FCM strøg til tops i Superligaen, da holdet hjemme slog FCN med 2-0.

FCM-FCN

FC Midtjylland er hvert fald for en stund blevet førerhold i Superligaen, efter at holdet fredag slog FC Nordsjælland med 2-0 i en kamp, hvor begge mål blev scoret i anden halveg.

Det var de unge talenter Gustav Isaksen og Victor Lind, der sikrede midtjyderne sejren i et opgør, som kunne være gået begge veje.

FCN spillede bedst i første halvleg, hvor kantspilleren Simon Adingra må gramme sig over, at han ikke scorede på en kæmpe chance.

I anden halvleg viste FCM modsat kynisme, når holdet kom frem til store chancer, hvilket viste sig at være udslagsgivende for en ellers meget tæt kamp.

Førstepladsen i Superligaen er muligvis kun lånt ud til FCM, da FC København på søndag skal en tur til Randers og forsøge at erobre den tilbage.

Næste runde skal midtjyderne ud i en topduel mod netop FCK, mens FC Nordsjælland skal en tur til Randers og vaske nederlaget af sig.

I begge ender var nettet ved at blafre i første halveg fredag.

Den største FCM-chance tilfaldt den unge kantspiller Gustav Isaksen, der uden held forsøgte at krølle bolden forbi FCN-målmanden Eduardo Haesler.

I modsatte ende skulle Simon Adingra have scoret, da han stod helt fri med bolden foran Elias Olafsson i hjemmeholdets mål. Hans skud gik dog snævert forbi stolpen.

Anden halvleg var under to minutter gammel, da dødvandet blev brudt. Gustav Isaksen bragte midtjyderne på 1-0 efter flot forarbejde af angriberen Junior Brumado.

Med et kvarter igen kunne FCM fordoble målscoringen til 2-0.

Den unge angriber Victor Lind hamrede bolden i kassen efter en opsnapning på en lang bold.