Efterlysning: Har du set knivrøvere?

​Politiet deler nu billederne af de to gerningsmænd, som bevæbnet med hver sin kniv røvede Rema 1000 i Herning tirsdag aften.

Overvågningsbilleder af de to gerningsmænd, da de er ved at forlade Rema 1000 efter røveriet tirsdag aften. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Cigaretter, spiritus og kontanter.

Det var, hvad to unge gerningsmænd fik med sig, da de med hver sin kniv røvede Rema 1000 på H.P. Hansensvej i Herning tirsdag aften kort før klokken 22.00.

Politiet har siden i aftes søgt efter de to mænd, der beskrives som 18-20 år gamle, men det er endnu ikke lykkes at pågribe dem.

Derfor vælger politiet nu at offentliggøre overvågningsbillederne fra røveriet i Rema 1000.

- Det er et alvorligt røveri, fordi de begge to havde en kniv med, siger politikommissær hos lokalpolitiet i Herning, Michael Schultze.

- Vi er i fuld gang med at kigge overvågningsmaterialet igennem for at finde ud af, om det er nogle personer, som er kendt af politiet i forvejen, lyder det.

Politiet har gode spor

Politiet har udover overvågningsbillederne sikret sig både DNA-spor og fingeraftryk, og regner derfor med snarest at kunne finde frem til de unge mænd.

De to gerningsmænd er her i gang med at fylde en pose med spiritus, kontanter og cigaretter. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Hvis du har oplysninger, som kan lede politiet i den rigtige retning af de to knivrøvere, kan du ringe på telefon 114.

Signalement af de to gerningsmænd

  • 18-20 år gamle
  • 180-185 centimeter høje
  • Begge var iført mørke bukser
  • Den ene havde en rødlig hættetrøje med hvide stropper på
  • Den anden var iført en grøn hættetrøje med grønne stropper. Under hættetrøjen bar han en hue, og han havde desuden viklet et gråt halstørklæde rundt om munden.
01:55

Her kan du se overvågningsbillederne af knivrøveriet i Rema 1000 i Herning.

Luk video

Læs også Politiet: Vi har gode spor efter knivrøveri