Blue Fox: Vigtigt med nye faciliteter

Herning Blue Fox glæder sig over udsigten til nye og mere moderne faciliteter. Det vil gøre det langt lettere at få flere tilskuere i hallen.

Det vil have stor positiv betydning for Herning Blue Fox, hvis Herning får et nyt isstadion - eller hvis det nuværende stadion renoveres.

Det siger ishockeyklubbens direktør Torben Skovsgaard i en kommentar til TV MIDTVESTs nyhed om, at Herning Kommune overvejer at bygge et helt nyt isstadion eller totalrenovere det gamle.

- Nye faciliteter vil betyde, at vi får langt lettere ved at få flere tilskuere i hallen. Vi kan leve flere events og invitere virksomheder ind til en fed oplevelse. Så der er rigtig mange muligheder for at lave nye indtægtsmuligheder, siger han.

Hernings politikere overvejer to scenarier. Det ene går ud på at bygge et helt nyt isstadion og bygge det gamle stadion om til en håndboldarena, der kan bruges af HC Midtjylland. Det andet vil indebære en totalrenovering af det gamle isstadion og byggeriet af en ny håndboldarena.

- For mig er det ikke afgørende, om det er en renovering eller et nyt isstadion. Det vil selvfølgelig være dejligt med noget helt nyt, men det vigtigste er at få skabt de rigtige rammer, siger Torben Skovsgaard.

Interview med Blue Fox-direktør Torben Skovsgaard:


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.