Blue Fox styrker defensiven med dansk talent

Herning Blue Fox styrker defensiven frem mod slutspillet med det 22-årige danske back talent Magnus Leth Nielsen

Danske Magnus Leth Nielsen skifter norsk ishockey og hans klub Manglerud Stars ud med en plads i rævenes forsvar for resten af sæsonen.

Dermed kan cheftræner Todd Bjorkstrand råde over endnu et defensivt kort i de sidste intense kampe om grundspilsplaceringerne, og ikke mindst det kommende og altafgørende slutspil, det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Magnus Leth Nielsen kommer oprindeligt fra den Aalborgensiske hockeyskole, men har i sin tid som seniorspiller også haft en enkelt sæson i SønderjyskE, inden han igen vendte tilbage til Aalborg og senest har prøvet lykken i Norge.

Nu har han imidlertid ønsket at vende tilbage til Danmark for at genoptage karrieren i den velkendte Metal Ligaen, hvor han er nået til enighed med Herning Blue Fox om en aftale for resten af sæsonen og næste sæson med.

- Vi har et meget tæt program foran os, og vi ved jo alle, at slutspillet kræver en god bredde på holdet. Vi har haft fokus på at ville tilføre noget til defensiven, og da muligheden for at få Magnus for resten af sæsonen meldte sig, så var sagen ganske klar, fortæller cehftræner Todd Bjorkstrand.

Det er en aftale der som sagt giver cheftræner Todd Bjorkstrand endnu et kort på hånden, når holdet skal sættes til den sidste og meget spændende del af sæsonen.

- Magnus er en dygtig ung back, som skal styrke vores forsvarskæder yderligere. Vi har en klar forventning til at han kan løfte den opgave, og at han også vil kunne tilføre noget sult og vilje på så vigtigt et tidspunkt af sæsonen, fortæller cheftræner Todd Bjorkstrand om sin nye spiller.

Magnus kommer til at spille med sit velkendte nummer 28 i Blue Fox trøjen, og vil hvis alt går som det skal, være klar til at trække trøjen over hovedet for første gang, når Herning Blue Fox i aften kl. 19.30 på Kvik Hockey Arena tager imod Herlev Eagles, det skriver Herning Blue Fox i en pressemeddelelse.